Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Джерело: «Динамо» не продасть Циганкова менше, ніж за 20 млн євро

2022-07-02 20:23 В київському «Динамо » визначилися з поточною трансферною ціною півзахисника команди Віктора Циганкова. Як повідомив відомий ... Джерело: «Динамо» не продасть Циганкова менше, ніж за 20 млн євро

В київському «Динамо » визначилися з поточною трансферною ціною півзахисника команди Віктора Циганкова. Як повідомив відомий український журналіст Ігор Циганик, столичний клуб не продаватиме свого лідера менше, ніж за 20 млн євро.

Віктор Циганков. Фото — Ю.Юр'єв

За інформацією джерела, такий «цінник» на Циганкова в травні оголосив президент клубу Ігор Суркіс. У той же час, жодної пропозиції щодо свого хавбека «Динамо» не отримало.

Додамо, що чинний контракт Циганкова з «Динамо» розрахований до літа 2023 року. При цьому нещодавно з'явилася інформація, що 24-річний футболіст не планує підписувати з «біло-синіми» новий контракт.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
02.07.2022 22:44
20 млн евро за него за год до окончания контракта не дадут. Те, кто, возможно, им интересуется, будут ждать свободного агента, тем более, что Цыганков не планирует, по его словам, оставаться в "Динамо". А предлагать ему улучшенный контракт в сегодняшних реалиях вряд ли будут.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть