Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Капітан «Фенербахче»: «Хочемо обіграти «Динамо» у першому матчі»

2022-07-03 09:42 Півзахисник і новоспечений капітан турецького «Фенербахче» Ферді Кадіоглу розповів про те, як проходить підготовка його команди ... Капітан «Фенербахче»: «Хочемо обіграти «Динамо» у першому матчі»

Півзахисник і новоспечений капітан турецького «Фенербахче» Ферді Кадіоглу розповів про те, як проходить підготовка його команди до сезону і, зокрема, до матчів з київським.Динамо » у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Ферді Кадіоглу

«Наш новий головний тренер (Жорже Жезуш, — прим.ред.) вже встиг показати, наскільки він жорсткий наставник. У нього є чіткий план у всьому, і він вимагає від нас скрупульозного його виконання. Це стосується багатьох нюансів.

Але, думаю, результат такого підходу вже видно у нашій грі, яку ми демонструємо в контрольних матчах. Ми весь час прагнемо атакувати, здійснюючи при цьому дуже багато перехоплень м'яча на половині поля суперника і регулярно створюємо небезпеку в третій зоні.

Нам потрібно якнайкраще підготуватися до матчів із „Динамо“. Ми хочемо вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. Тому для початку нам треба пройти в наступний раунд кваліфікації. Хочемо виграти у „Динамо“ вже у першому матчі. У нас великі плани на цей сезон, і ми зробимо все можливе, щоб їх реалізувати. Сподіваюся, це буде добрий сезон для нас.

Моє капітанство? Я думаю, що зараз я найстарший гравець у команді. Я провів тут чотири сезони, і гордий тим, що маю честь носити капітанську пов'язку», — сказав Кадіоглу.

Нагадаємо, перший матч між «Динамо» та «Фенербахче» відбудеться 20 липня у польській Лодзі, а через тиждень суперники зіграють у Стамбулі.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть