Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Денис Попов: «Наразі найголовніше — набрати функціональні кондиції»

2022-07-04 06:47 Захисник київського «Динамо » Денис Попов поділився враженнями від перших днів роботи з командою після нетривалої ... Денис Попов: «Наразі найголовніше — набрати функціональні кондиції»

Захисник київського «Динамо » Денис Попов поділився враженнями від перших днів роботи з командою після нетривалої відпустки, яку було надано футболістам збірної України, які брали участь у червневих матчах національної команди.

Денис Попов. Фото — Ю.Юр'єв

 

— Поза два тижні зборів, півтора тижні працюємо за кордоном. У яких функціональних кондиціях зараз команда?

—Ті футболісти, які зібралися раніше і вже провели певну частину роботи, грали в товариських матчах, то, гадаю, вони у менш хороших кондиціях. Збірки та легіонери перебувають із командою всього чотири дні, тож поки що набираємо форму. Трохи важкувато, оскільки була невелика пауза, плюс зараз спека впливає на функціональний стан. Але це нормально, передсезонний збір завжди проходить важко, але потім в офіційних матчах буде вже легше.

— Дуже важко зараз сфокусуватися на тренувальному процесі через те, що відбувається на батьківщині подій?

— Я і раніше казав, що, звичайно, важко. Наприклад, я свою маму не бачив уже чотири-п'ять місяців. Всіх розкидало по світу, і важко не бачитися з рідними. Добре, що вдалося з'їздити до Києва, побачити когось — хоч трохи радості. Але дуже шкода постраждалих людей. В цілому, дуже складна ситуація, і важко щось говорити. Ми намагаємося, готуємося, тому що у нас своє поле бою, і нам потрібно тут добиватися перемог і прославляти нашу країну.

— Чи відчуваєш ти і партнери відповідальність, яка покладена на команду, адже на нас, можна сказати, дивиться весь світ?

— Так, звичайно, і на збірну, і на «Динамо», і на інші українські клуби, які виступатимуть у єврокубках, покладається велика відповідальність. Через такі події про нас пам'ятають, адже складається враження, що з часом про ситуацію в нашій країні забувають. Треба нагадувати, що ми не причетні до цього, і на нашу землю напали загарбники.

— Мирча Луческу навантажує футболістів майже кожного дня по два тренування, гравці займаються навіть у дні матчів. Чи немає втоми?

— Трохи є, але це нормально. За словами Містера, нам потрібно поставити базу, від якої вже відштовхуватися в подальших тренуваннях, згадати наші взаємозв'язки. Зараз найголовніше — набрати функціональні кондиції.

— Що можеш сказати воїнам, які зараз захищають рідну землю від загарбників?

— Немає таких слів, щоб віддячити їм за мужність, за те, що вони роблять. Просто велике спасибі, низький уклін. Усі підтримують вас, як можуть. Україна обов'язково переможе!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть