Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» на зборі у Швейцарії: піввихідний після спарингу зі «Сьйоном»

2022-07-04 07:13 Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У неділю, наступного дня ... «Динамо» на зборі у Швейцарії: піввихідний після спарингу зі «Сьйоном»

Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У неділю, наступного дня після матчу зі «Сьоном» (1:0) головний тренер «біло-синіх» Мірча Луческу зробив для своїх підопічних піввихідний.

Вранці у команди не було тренування. Але багато футболістів, звикнувши до дворазового режиму занять, за власною ініціативою вирушили до тренажерної зали, а деякі віддали перевагу СПА-процедурам.

А ось увечері динамівців уже очікувало повноцінне тренування — тривале та інтенсивне. Тренерський штаб провів функціональну розминку, після чого розділив гравців на три групи. Дві з них відпрацьовували тактичні схеми, модулюючи всі закладені Мірчею Луческу та його асистентами ідеї на теоретичних заняттях, які зазвичай тривають більше години.

В цілому, видно, що функціонально команда помітно додала, з'явилася витривалість, витримка, повернулася швидкість. І зараз усі хлопці тренуються щосили задля того, щоб принести Україні, її народу та військовим, які захищають рідну землю, таку потрібну Лігу чемпіонів.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть