Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Новачок «Фенербахче»: «Ми добре просуваємось у своїй підготовці до матчів з «Динамо»

2022-07-04 22:17 Новачок турецького «Фенербахче» півзахисник Емре Мор розповів про те, як проходить підготовка його команди до сезону ... Новачок «Фенербахче»: «Ми добре просуваємось у своїй підготовці до матчів з «Динамо»

Новачок турецького «Фенербахче» півзахисник Емре Мор розповів про те, як проходить підготовка його команди до сезону і, зокрема, до матчів з київським.Динамо » у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Емре Мор

«Я дуже щасливий опинитися у «Фенербахчі». Це єдиний клуб Туреччини, де я хотів грати.

Щодо нашої підготовки, то ми дуже серйозно продовжуємо нашу роботу, спрямовану на матчі з київським «Динамо». Вважаю, ми добре просуваємось у цьому напрямку.

При цьому ми непогано виявили себе у контрольних матчах. Особливо – в останньому, з "Партизаном" (1:0). З нетерпінням чекаємо на наступний спаринг, хочемо в черговий раз перевірити свої сили (найближчої середи, 6 липня, "Фенербахче" зіграє з угорським "Фехерваром", - прим.ред.).

Думаю, у нас є необхідні якості, щоб пройти "Динамо", але я не думаю, що достатньо лише якості - також дуже важливий менталітет. Завжди потрібно бути готовими до успіху психологічно та зберігати максимальну сконцентрованість. Сподіваюся,  з таким підходом ми проведемо хороший сезон і досягнемо успішних результатів у турецькій лізі та Лізі чемпіонів», — сказав Мор.

Нагадаємо, перший матч між «Динамо» та «Фенербахче» відбудеться 20 липня у польській Лодзі, а через тиждень суперники зіграють у Стамбулі.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
05.07.2022 11:48
Меня всегда восхищает стремление (и "боление") "с деЦЦтва" к текущему клубу :-)

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть