Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Журналіст: «Суркіс сказав, що гроші не настільки важливі, як спортивні результати»

2022-07-10 12:49 Журналіст Ігор Бурбас в ефірі програми «Чистий підкаст» розповів про плани президента «Динамо» Ігоря Суркіса на ... Журналіст: «Суркіс сказав, що гроші не настільки важливі, як спортивні результати»

Журналіст Ігор Бурбас в ефірі програми «Чистий підкаст» розповів про плани президента «Динамо» Ігоря Суркіса на літнє міжсезоння.

Ігор Суркіс

«Я десь тиждень тому спілкувався з Ігорем Суркісом. Запитував його про можливі продажі. Він сказав, що „Динамо“ точно відіграє ось цим складом все літо. Тобто йому важливо відбір до групи Ліги чемпіонів пройти цим складом, оскільки каже, що гроші не настільки важливі, як спортивні результати. Важливо вийти в Лігу чемпіонів.

Якщо він зараз і буде розглядати пропозицію від когось, наприклад, завтра приходить умовний факс від „Севільї“, то може провести ці перемовини. Але його умовою буде, щоб продаж відбувся після закінчення відбору до ЛЧ. Тобто тиснемо руки, а Циганков приїжджає до вас умовного 28 чи 30 серпня», — сказав Бурбас.

Кращий коментар

auto-alex-el
Alex El - Старожил
10.07.2022 16:59
"Деньги не настолько важны как спортивные результаты".....до 28.09....Потому что спортивные результаты - это деньги, попадание в Лигу Чемпионов.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть