Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Ребров: «Із задоволенням попрацював би з Ярмоленком в «Аль-Айні»

2022-07-10 13:41 Головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров сказав, що він не проти попрацювати з Андрієм Ярмоленком. Андрій Ярмоленко ... Сергій Ребров: «Із задоволенням попрацював би з Ярмоленком в «Аль-Айні»

Головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров сказав, що він не проти попрацювати з Андрієм Ярмоленком.

Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров

«Є у „Аль-Айна“ шанс запросити Ярмоленка? Є шанс. Ми розглядаємо гравців на конкретні позиції. У нас лише одне вакантне місце для іноземця. Клуб намагається дуже акуратно працювати на трансферному ринку. Звичайно, я би із задоволенням попрацював з Андрієм. Впевнений, гравець його рівня може отримати багато пропозицій, не тільки з Еміратів. Він може грати в Європі. Для нього важливо знайти для себе оптимальний варіант і починати готуватися до сезону.

Але це вже вирішувати Андрію. Впевнений, він ще готовий грати на високому рівні. Йому треба вибрати правильну команду. Андрій — амбітний хлопець. Він хоче боротися за чемпіонство і вигравати в кожному матчі. Якщо ця пропозиція від команди, яка ставить завдання залишитися в прем’єр-лізі (Ярмоленко цікавиться „Фулхем“ — прим.), то, як на мене, це не пропозиція для Андрія Ярмоленка. Але знову знову вирішувати йому», сказав Ребров.

Трибуна

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть