Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Директор «Брентфорда»: «Ярмолюк — гравець з дуже високим потенціалом і він дуже технічний»

2022-07-15 11:52 Директор англійського «Брентфорда» Філ Джайлз прокоментував придбання його клубом 18-річного півзахисника «Дніпра-1» Єгора Ярмолюка, про якого ... Директор «Брентфорда»: «Ярмолюк — гравець з дуже високим потенціалом і він дуже технічний»

Директор англійського «Брентфорда» Філ Джайлз прокоментував придбання його клубом 18-річного півзахисника «Дніпра-1» Єгора Ярмолюка, про якого напередодні було оголошено офіційно.

Єгор Ярмолюк

«Єгор — гравець із дуже високим потенціалом, і ми раді вітати його в „Брентфорді“.

Він дійсно якісний футболіст лінії півзахисту, який при цьому може грати максимально близько до атаки. Ярмолюк — той футболіст, який може створювати, асистувати. При цьому він дуже технічний.

Впевнений, Ярмолюк привнесе в нашу команду динамічний елемент, а також підвищить її бійцівський рівень.

Єгор приїхав до нах в період дуже важкого часу для України, і ми тут підтримуватимемо його всіма можливими способами — як на поле, так і за його межами. Також ми допоможемо йому покращити свою англійську протягом певного періоду часу, але в першу чергу ми зробимо все, щоб він відчув себе частиною нашого клубу і якнайшвидше адаптувався», — сказав Джайлз у коментарі прес-службі «Брентфорда».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть