Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій П’ятов — Тимощуку: «Ти можеш бути легендою, але насамперед маєш залишатися людиною»

2022-09-06 20:16 Воротар донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій П’ятов висловився про колишнього одноклубника Анатолія Тимощука, який продовжує, ... Андрій П’ятов — Тимощуку: «Ти можеш бути легендою, але насамперед маєш залишатися людиною»

Воротар донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій П’ятов висловився про колишнього одноклубника Анатолія Тимощука, який продовжує, незважаючи на війну, працювати на окупантів.

Андрій П'ятов (фото: Д.Руденко)

— Ми добре знаємо одне одного, але зараз у мене дуже негативне ставлення до нього. Напевно, він вірить російській пропаганді. Він відвернувся від своєї країни, поки батьки ховалися тут від ракет. Він зробив вибір, він має нести цей хрест, але шлях назад до України йому закрито. У такій ситуації слід внести ясність. Якщо ти відвертаєшся від друзів та родичів, бо тобі зручно на твоєму місці, чи чесна така поведінка? Ти можеш бути легендою, але насамперед маєш залишатися людиною,— сказав П’ятов Sportowe Fakty.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
06.09.2022 20:29
Андрій, але слово "легенда" не відноситься до Тимощука в Україні! Та, він зіграв багато матчів за Збірну, навіть незаслуговував, але його все одно ставили до складу, мабуть за хабарі! Легенда він лише в Пітері, то ж хай там і живе продажний Пітер-аст!

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть