Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Журналіст: «Зарплата Реброва у збірній України буде приблизно вдвічі меншою, ніж у Шевченка, який отримував 3 млн євро»

2022-10-01 13:11 Журналіст Михайло Співаковський розповів, якою може бути зарплата Сергія Реброва, якщо він очолить збірну України. Сергій ... Журналіст: «Зарплата Реброва у збірній України буде приблизно вдвічі меншою, ніж у Шевченка, який отримував 3 млн євро»

Журналіст Михайло Співаковський розповів, якою може бути зарплата Сергія Реброва, якщо він очолить збірну України.

Сергій Ребров

«Зарплата Реброва в „Аль-Айні“ — 3 плюс мільйона євро на рік. Це дуже велика зарплата, але в УАФ, і в збірній Україні Ребров майже напевно погодиться на менші гроші. І це буде приблизно вдвічі менше, ніж було у Андрія Шевченка, який отримував у збірній 3 мільйона євро на рік чистими.

Частина цієї суми передбачалася для преміальних для асистентів, але в цілому сума була такою. Якщо Павелко і Ребров домовляться про співпрацю, то це буде зарплата десь у районі 1-1,5 млн євро», — сказав Співаковський.

Кращий коментар

auto-sergej549
СЕРГІЙ Крутий - Наставник
01.10.2022 13:47
Мдяяя. Зі збірною працює тренер. Поганий він чи хороший - зараз не про це. Сам Ребров теж на контракті в Аль-Айні. А журналюга вже рахує його гроші, про які ще ніде і мови не було. Інакше як провокацію це сприйняти неможливо. Ціль цієі провокаціі - розсварити дійових осіб. І журналюга прекрасно розуміє - що він робить. Ну, не тварь?

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть