Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Президент «Руху» анонсував прес-конференцію «про свавілля в українському футболі»

2022-10-18 12:08 Президент львівського «Руху» Григорій Козловський заявив про проведення прес-конференції, повідомляє офиційний телеграм-канал клубу. Григорій Козловський. Фото: ... Президент «Руху» анонсував прес-конференцію «про свавілля в українському футболі»

Президент львівського «Руху» Григорій Козловський заявив про проведення прес-конференції, повідомляє офиційний телеграм-канал клубу.

Григорій Козловський. Фото: fcrukh.com

Під час брифінгу Козловський планує поговорити про «свавілля в українському футболі». Прес-конференцію заплановано на 24 жовтня в Академії футболу «Руху». Початок — о 12:00.

Нагадаємо, після завершення нещодавнього матчу УПЛ проти «Дніпра-1» (2:3), на полі відбулася масова бійка за участю персоналу і функціонерів обох клубів — спортивного директора «Дніпра-1» Євгена Краснікова та генерального директора «Руху» Ігоря Дедишина. Той команда Леоніда Кучука завершувала вдев’ятьох.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
18.10.2022 13:12
Вже один борець за справедливість з Олімпіка, обіцяв оприлюднити всі махінації в уаф та пфл! Оприлюднив? НІ. І де він зараз? Праильно, в Монако, в "другому резервному батальоні"! А Гргорій Козловський ще нещодавно розповідав тут на сайті, що павелко у нього друг і він підтримує все що робить павелко, уаф та пфл! Те що Козловський розповість "о произволе в украинском футболе" нікому це нецікаво - цей "призвол" почався з приходом до влади павека в федерацію! Та продовжується "произвол" вже не один рік! Потрібно при виборі президента ФФУ міняти не тільки павелка, а й всіх його послідовників! Вибирати незаангажовану людину, для якого Ахметов не буде "отцом федерації"! Наша уаф при павелко - це агнієві конюшні, тому чистити їх будемо всі разом! Чекаю, що Григорій Козловський в своєї прес конференції розповість, а після очолить групу однодумців, які наведуть лад в Українському Футболі!

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть