Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Сидорчук: «Готові до цієї гри»

2022-10-26 22:15 Капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук гранично лаконічно висловився про матч з кіпрським АЕКом у 5-му турі ... Сергій Сидорчук: «Готові до цієї гри»

Капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук гранично лаконічно висловився про матч з кіпрським АЕКом у 5-му турі групового етапу Ліги Європи, який відбудеться завтра в Ларнаці.

Сергій Сидорчук (фото: Ю.Юр'єв)

«Ми готові до майбутньої гри, дивилися наш попередній матч із АЕКом. Впевнені, що мають грати краще, ніж робили це у Краків», — сказав Сидорчук у ході передматчевої прес-конференції, що відбулася сьогодні в Ларнаці.

Кращий коментар

auto-dnipro
Dnipro - Начинающий писатель
27.10.2022 06:37
До матчу: ми фізично і психологічно готові та підходимо до гри у гарному настрої. Ми ж профі. Будемо битися, як наші захисники.. за престиж країни і клубу. Ми не маємо права програти Після гри: ми готувались, але гол надломив нас, а потім щось сталося… постійні переїзди, неможливість нормально тренуватися сильно вплинуло на наш стан, а неможливість бачитись із сім’ями взагалі вбиває. Будемо розбиратись в причинах… тренерський штаб на розборі вкаже на допущені нами помилки…це не кінець світу і життя, перемоги ще попереду та інше бла-бла-бла

Читати всі коментарі (16)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть