Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гайдаш, Вакс та інші… — У Криму зіграли матч під рашистськими свастиками (ФОТО)

2022-10-27 17:26 Колишній нападник сімферопольської «Таврії» та маріупольського «Металурга» Олександр Гайдаш, на рахунку якого 2 матчі у формі ... Гайдаш, Вакс та інші… — У Криму зіграли матч під рашистськими свастиками (ФОТО)
27.10.2022, 17:26

Колишній нападник сімферопольської «Таврії» та маріупольського «Металурга» Олександр Гайдаш, на рахунку якого 2 матчі у формі національної збірної України, взяв участь у пропагандистському матчі між нібито ветеранами команд Сімферополя та Маріуполя.

Фото публікується виключно із метою ознайомлення з новиною

Перед початком футбольного шабашу під орудою рашистських окупантів команди з'явилися у футболках з літерами «Z» та «V». На арбітрах (на чолі з одіозним Ваксом) було екіпірування з літерою «О».

Гайдаш є найкращим в історії бомбардиром «Таврії» у чемпіонатах України — 85 голів. Після анексії Криму він перекинувся на бік окупантів — прийняв російське громадянство і став гендиректором сімферопольського клубу ТСК.

Серед іншого у матчі, який відбувся, також грали Євген Таран (екс-форвард «Миколаєва», «Іллічівця» та «Кримтеплиці») та Андрій Пилипенко (екс-захисник маріупольських команд «Новатор» та «Азовець», сєверодонецьких «Хіміка» та «Блискавки», а також луганської «Зорі»).

Кращий коментар

auto-pasha-lvv
Павло. Львів ! - Старожил
27.10.2022 18:08
Найгірше, що коли ЗСУ повернуть Крим, то така нечисть, як Гайдаш спалять свої смердючі рашиські паспорти, куплять українські і далі будуть розказувати всяку х..ю про "адін_народ"

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть