Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Анатолій Трубін: «Ніхто не розслаблює булки»

2022-11-01 19:55 Воротар «Шахтаря» Анатолій Трубін розповів, наскільки команда зросла за два місяці e Лізі чемпіонів. Анатолій Трубін ... Анатолій Трубін: «Ніхто не розслаблює булки»

Воротар «Шахтаря» Анатолій Трубін розповів, наскільки команда зросла за два місяці e Лізі чемпіонів.

Анатолій Трубін (фото: shakhtar.com)

— Якщо порівняти ту команду, яка була на зборах, з тією командою, яка є зараз, це як небо і земля. Втім, вважаю, це тільки початок для кожного. Усі хлопці мають великий потенціал, у кожного велике майбутнє і, що мені найбільше подобається, після вдалих результатів ніхто не розслабляє булки, всі сфокусовані й працюють далі. В усіх нас спільні мрії про чемпіонство та Лігу чемпіонів. Бачу це в очах кожного, і це мені дуже подобається.

Не можу когось виокремити. Бачив усіх цих хлопців ще в академії, бачив, що вони робили на тому рівні. Тож зараз кожному з них потрібна лише довіра та ігровий час, аби й надалі розкривати свої здібності. Усі зараз бачимо, як грають Судаков, Бондаренко, Мудрик, Зубков, Сікан і так можна перерахувати всю команду. Мене завжди більше надихає командна робота, це ніби єдиний кулак, який дуже важко зламати, — сказав український голкіпер.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть