Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Каррагер: «У Фодена особливий талант! Не розумію, чому Саутгейт не випустив його на поле»

2022-11-26 20:39 Колишній гравець «Ліверпуля» Джеймі Каррагер розкритикував головного тренера збірної Англії Гарета Саутгейта, який не випустив на ... Каррагер: «У Фодена особливий талант! Не розумію, чому Саутгейт не випустив його на поле»

Колишній гравець «Ліверпуля» Джеймі Каррагер розкритикував головного тренера збірної Англії Гарета Саутгейта, який не випустив на заміну лідера команди Філа Фодена.

Філ Фоден, Getty Images

− Якби мені до початку турніру сказали б, що Філ Фоден зіграє 19 хвилин у двох поєдинках, я подумав би, що він травмований. Коли мене попросили назвати свій стартовий склад на матч проти Ірану, Філ Фоден там був. Чим більше я вивчав стартовий склад, тим складніше було його залишити поза стартової одинадцятки. У Філа особливий талант.

Поговоріть із будь-яким вболівальником, який дивився АПЛ останні три роки, і запитайте його: "Хто найобдарованіший від природи англійський гравець сьогодні?", 80 відсотків назвуть Фодена. 20 відсотків, котрі залишилися, недостатньо уважно стежили за ним.

Дуже дивно, що Гарет Саутгейт віддав перевагу Грілішу. Дуже малоймовірно, що Хосеп Гвардіола у подібній ситуації випустив би Гріліша, − сказав Джеймі Каррагер.

Додамо, що у матчі 2-го туру групового етапу ЧС-2022 збірна Англії розписала мирову нічию із США (0:0).

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть