Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Нагорняк: «Найпотужніший футбол показують збірні Бразилії та Франції»

2022-12-09 16:19 Відомий український футбольний спеціаліст Сергій Нагорняк назвав відкриття та невдах ЧС-2022. Сергій Нагорняк (фото: fcdnipro.ua) — ... Сергій Нагорняк: «Найпотужніший футбол показують збірні Бразилії та Франції»

Відомий український футбольний спеціаліст Сергій Нагорняк назвав відкриття та невдах ЧС-2022.

Сергій Нагорняк (фото: fcdnipro.ua)

— Найбільший невдаха Мундіалю — збірна Німеччини. Команда, якій прогнозували тріумф на світовому форумі, з тріском провалила виступ. Одна із причин у тому, що після Мундіалю-1998 німці наважилися на великі реформи в дитячо-юнацькому футболі. Ці зміни плодів не принесли, оскільки Німеччина не має жодної суперзірки у своєму складі і другий раз поспіль провалила чемпіонат світу.

Після того як Японія, Південна Корея, Австралія, Марокко та Сенегал пробилися у плей-оф, чимало експертів поквапилися робити висновки, що Європа виховує таланти для Африки та Азії. Це справді так. Однак потужні внутрішні чемпіонати європейських країн дають їм перевагу над Азією та Африкою. Саме фактор сильних внутрішніх чемпіонатів став вирішальним у Катарі. Певен, що і в найближчі десять років Європа і далі домінуватиме, а конкурецію їй складатимуть лише декілька збірних з Південної Америки.

Наразі найпотужніший футбол показують збірні Бразилії та Франції. Вони сильні командною грою, а такі гравці як Мпаббе та Неймар своїми ефективними діями дають цим командам перевагу над конкурентами. Особливо імпонує Неймар, який забив свій 76-й гол за збірну Бразилії, наблизившись на відстань лише одного гола до показника легендарного Пеле. Певен, що цей факт стимулюватиме Неймара у Катарі, — цитує експерта Expres.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть