Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гарі Невілл: «Сльози Роналду у підтрибунному приміщенні були жахливими кадрами»

2022-12-12 19:32 Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл висловився про нападника збірної Португалії Кріштіану Роналду, який розплакався після ... Гарі Невілл: «Сльози Роналду у підтрибунному приміщенні були жахливими кадрами»

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл висловився про нападника збірної Португалії Кріштіану Роналду, який розплакався після вильоту від збірної Марокко (0:1) у 1/4 фіналу ЧС-2022.

Кріштіану Роналду

«Я маю згадати за Роналду. Кадри його сліз у підтрибунному приміщенні були жахливими для мене. Це був момент, коли він усвідомив. що його мрія виграти чемпіонат світу для своєї країни розбилася. Ми всі були у такій ситуації наприкінці кар’єри, але він один з найвеличніших, якщо не найвеличніший футболіст в історії», — цитує Невілла The Mirror.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
12.12.2022 20:52
Понять Криштиану не сложно. Справедливости ради, только Марадона из подобных лидеров смог выиграть Чемпионат Мира (86) с не самой сильной сборной.... Рональду может довольствоваться тем, что он один из великих португальцев, как Васко_да _Гама, Генрих "Навигатор", или Эйсебио, Луиш Фигу! Рональду единственный португалец, кому покорилось Золото, серебро и бронза Чемпинатов Европы. Это уже не так уж мало. А реальных шансов на чемпионат у этой сборной не было.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть