Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Спортивний директор ПСВ: «Трансфер Гакпо стане рекордним»

2022-12-14 13:15 Спортивний директор ПСВ Марсель Брандс заявив, що форвард команди Коді Гакпо може бути проданий до європейського ... Спортивний директор ПСВ: «Трансфер Гакпо стане рекордним»

Спортивний директор ПСВ Марсель Брандс заявив, що форвард команди Коді Гакпо може бути проданий до європейського топ-клубу в січні, але лише за рекордну для клубу з Ейндховена суму.

Коді Гакпо

«Треба бути реалістами. Вартість Гакпо така, що в Європі є лише 10–12 клубів, які можуть сплатити цю суму. Цифри не обговорювалися, але якщо з'явиться клуб, до якого Коді хотів би перейти, він піде. Цієї домовленості було досягнуто до того, як я почав працювати в клубі.

У будь-якому випадку це має бути рекордний трансфер для нас. Судячи з повідомлень ЗМІ, здається, що всі клуби вишикувалися в чергу, але реальність така, що ми не знаємо про якийсь інтерес. Все тихо. Я говорив із Коді, він їде у відпустку на 10 днів. Якщо щось відбувається, можливо, про це відомо гравцеві чи його агенту, але не нам», — наводить слова Брандса Goal.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть