Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

FIFA відмовила Зеленському, коли він хотів записати звернення з «посланням про важливість миру в світі» перед фіналом ЧС-2022

2022-12-16 14:38 FIFA відмовила Президенту України Володимиру Зеленському, коли він хотів записати відеозвернення з «посланням про важливість миру ... FIFA відмовила Зеленському, коли він хотів записати звернення з «посланням про важливість миру в світі» перед фіналом ЧС-2022

FIFA відмовила Президенту України Володимиру Зеленському, коли він хотів записати відеозвернення з «посланням про важливість миру в світі» для вболівальників у Катарі перед фіналом ЧС-2022. Про інформує телеканал CNN.

Володимир Зеленський

Повідомляється, що FIFA відмовила Зеленському, коли він хотів записати відеозвернення з «посланням про важливість миру в світі» для вболівальників у Катарі перед фіналом ЧС-2022.

Відеозвернення мали б показати перед початком фінального матчу. Джерело повідомило, що в Офісі президента були здивовані негативною відповіддю FIFA. «Ми думали, що ФІФА хоче використовувати свою платформу для загального блага», — сказало джерело.

Проте переговори між Україною та ФІФА тривають. CNN звернулися до ФІФА за коментарем, але поки що немає жодної відповіді.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2022, 14:38

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть