Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роман Зозуля: «Проросійський Інфантіно і далі вмивається російськими грошима!»

2022-12-17 09:46 Колишній нападник київського «Динамо», «Дніпра» та збірної України Роман Зозуля відреагував на новину про те, що ... Роман Зозуля: «Проросійський Інфантіно і далі вмивається російськими грошима!»

Колишній нападник київського «Динамо», «Дніпра» та збірної України Роман Зозуля відреагував на новину про те, що ФІФА відмовила Президенту України Володимиру Зеленському, коли той хотів записати звернення з «посланням про важливість світу в світі» перед фіналом ЧС-2022.

Роман Зозуля

«Мені вже увірвався терпець! Давайте розкриємо очі. Прийшов час, поставити крапки над „і“.

Президент України, Володимир Зеленський, хотів виступити на фіналі чемпіонату світу з футболу, з зверненням про мир! Тобто, його меседж повинен був полягати в тому, що він хоче донести до мільйонів, або навіть мільярдів людей, що світові потрібен МИР! І як людство страждає від війн.

На що наш президент отримав заборону від ФІФА... Ви розумієте, що проросійський Інфантіно, і далі вмивається російськими грошима!

Повністю вся структура ФІФА і далі пляше на російських рублях. Спочатку вони просять Україну припинити вогонь і бойові дії, для того, аби провести ЧС... Припинити оборону держави, на яку напав агресор і знищує її...

Це б*ять як?!?! Це що, кіно на паузу поставити? Ти приїдь, поживи хоч тиждень під обстрілами ракет, без зв’язку, світла, опалення та газу. Почуй, що таке сирена по 10 раз на день. Подивись маленьким дітям в очі, які бояться кожного звуку...

Це театр, це не головний футбольний орган. Сидячи в своїх теплих домівках, або на курортах с пляшечкою вина, дуже легко вирішувати питання. Це ж тобі не в окопі під розривом снарядів сидіти.

Покидьки. Слабаки. Боягузи. Прихвостні», — написав Зозуля в своєму телеграм-каналі.

Кращий коментар

olddrummer
doc ed - Начинающий писатель
17.12.2022 10:26
Цікаво, чому редактор не дав повний текст? А там далі таке: ...Це театр, це не головний футбольний орган. Сидячи в своїх теплих домівках, або на курортах с пляшечкою вина, дуже легко вирішувати питання. Це ж тобі не в окопі під розривом снарядів сидіти. Покидьки. Слабаки. Боягузи. Прихвостні. А тепер перейдемо до самого солодкого. Андрій Шевченко. Амбасадор. Патріот. Великий тренер та футболіст. Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА в необхідності дати змогу виступити Зеленському - просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чиї руки в лайні російських грошей. Боже, та що ж відбувається. Куди всі дивляться? Андрію, замість спроб домовитись про зняття санкцій з Абрамовича, та пропозицій ввести його в переговорну групу - краще б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, та на який не буде мати впливу росія. Неможливо вже все це терпіти. Запам’ятайте, ми сильна і вільна країна, до якої увірвався ворог о 4 ранку. І вже протягом 9 місяців тероризує всю країну. Нищить, ґвалтує, краде, вбиває… А ви, пане Шевченко, і надалі тиснете руки тим, хто підтримує росію. І наостанок. Якщо хтось забув про політичну кар’єру пана Шевченка, то хочу вам нагадати, що його партія ОПЗЖ. А нещодавно журналісти розкопали його бізнес разом з Абрамовичем. Звісно, хтось скаже, що на це можна закрити очі. Тоді нагадаю вам, про те, хто кум у пана Андрія: Сільвія Берлусконі. Людина, яка товаришує з путіним. Людина, яка звинувачує у війні Україну, а не мерзотну росію. Ну і давайте не будемо забувати про НОК. Куди Шевченко пішов разом із всіма з ОПЗЖ. Так, потім люди побачили, хто туди увійшов, підняли бунт, і пан Андрій на своїй сторінці в ФБ одразу відписався, що знімаю свою кандидатуру та звільняється з НОК. Але це тільки в його пості в соц.мережах. На папері він і досі там. Вибачте, але я дійсно не можу більше терпіти все це! 9 місяців наша земля втрачає кращих синів та дочок. А хтось і далі свого носа не бачить… А деякі тиснуть руки, які по лікоть в крові…» - написав Зозуля у своєму Телеграм-каналі.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть