Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Канчельскіс: «Кращий гравець чемпіонату світу в Катарі — Мбаппе. А Мессі вже не в тому віці»

2022-12-19 12:53 Колишній футболіст київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Андрій Канчельскіс вважає, що найкращим футболістом ЧС-2022, що завершився ... Андрій Канчельскіс: «Кращий гравець чемпіонату світу в Катарі — Мбаппе. А Мессі вже не в тому віці»

Колишній футболіст київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Андрій Канчельскіс вважає, що найкращим футболістом ЧС-2022, що завершився вчора в Катарі, він вважає нападника збірної Франції Кілліана Мбаппе, який став кращим бомбардиром турніру, а в фінальному матчі оформив хет-трік.

Андрій Канчельскіс (фото: championat.com)

«Найкращий гравець чемпіонату світу в Катарі — Мбаппе. Він справді заслужив це звання. Він забив найбільше м’ячів і то, що він робить на футбольному полі, мені симпатизує.

Мессі є Мессі, але він уже не в тому віці. Мбаппе показує класний футбол. На цьому турнірі він кращий», — сказав Канчельскіс.

Кращий коментар

auto-jivago2
Jivago Doktor - Наставник
19.12.2022 13:00
А чи не забагато на "стіні" стало різної сепарсько-колаборантської мерзоти? Для таких як канчельскіс, тимощук, онопко кращим є і може бути хіба що відомий аноніст дзюба!!! Не оркам судити про цивілізований світ!!!

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть