Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«ФІФА не допустить збірну Росії до ЧС-2026. Навіть якщо вона пройде туди через Азію», — екс-футболіст збірної Росії

2022-12-30 08:56 Колишній півзахисник збірної Росії Ігор Семшов — на тему можливого переходу російського футболу з Європи до ... «ФІФА не допустить збірну Росії до ЧС-2026. Навіть якщо вона пройде туди через Азію», — екс-футболіст збірної Росії

Колишній півзахисник збірної Росії Ігор Семшов — на тему можливого переходу російського футболу з Європи до Азії.

Ігор Семшов

«Хочеться, щоб наша збірна та клуби грали на міжнародних турнірах. Безумовно, в Європі більш престижно виступати, ніж в Азії. Якщо ФІФА з нас не зніме заборону, немає сенсу переходити в Азію.

Треба ще розуміти, скільки ця заборона триватиме і коли Європа зніме з російських клубів і збірних санкції. Спочатку я теж думав, що краще перейти в АФК і грати там, але навіть якщо збірна Росії потрапить на ЧС-2026 через Азію, то ФІФА просто не дозволить там грати.

У цій ситуації недоцільно переходити в Азію. Європа з нас не зніме обмеження, але грати якось треба. Раз ФІФА забороняє, треба почекати з рішенням про перехід в Азію і подивитися, як поведеться УЄФА», — наводить слова Семшова «РБ».

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
30.12.2022 11:24
Не знаю, як вам, а мені вже набридло читати цей довгий "серіал", як тільки "мучаться" ці кацапи, яким заборонили грати в футбол з цивилізацією! Про причини, чому так зробили ФІФА,УЄФА, коли заборонили їхнім клубам та збірній виступати, ще ніхто з цих уродів, не сказав! Іде суцільне ниття, та розмазування своїх сопель від Владивостока і до пітера - вони думають, що чим більше будуть воняти в пресі, на тв, в інтернеті - то це їм допоможе?! П.С.хочу попередити керівників цього сайту, що я не вмішуюсь в вашу політику, що друкувати - я висказав свою точку зору! Буду вдячний, якщо ви це зрозумієте.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть