Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Угода «Шахтаря» та «Бенфіки» заважає переходу Тавареша до російського клубу

2023-01-18 12:13 Португальська «Бенфіка» не вирішується на трансфер свого захисника Томаша Тавареша до московського «Спартака», який дуже зацікавлений ... Угода «Шахтаря» та «Бенфіки» заважає переходу Тавареша до російського клубу

Португальська «Бенфіка» не вирішується на трансфер свого захисника Томаша Тавареша до московського «Спартака», який дуже зацікавлений у цьому 21-річному футболісті. Причина побоювань португальського клубу в меморандумі про співпрацю з донецьким «Шахтарем», повідомляє інсайдер Іван Карпов у своєму телеграм-каналі.

Томаш Тавареш

Джерело пише про наявність кількох причин, з яких перехід Тавареша може не відбутися. Насамперед, «Бенфіка» боїться репутаційних втрат у випадку продажу гравця в Росію. Португальський клуб у рамках згаданого меморандуму про співпрацю з «Шахтарем» уже прийняв у спільній гуманітарній акції на підтримку України в боротьбі з російським вторгненням.

Крім того, «Бенфіка» побоюється проблем із грошовим переказом через санкції, накладені на РФ як країну-терорист.

Нарешті, до всього, у «Бенфіки» на руках є пропозиція клубу з Туреччини Таварешу, яка включає в себе солідні відсотки з подальшого перепродажу футболіста.

Кращий коментар

Praktik
Микола Денисюк - Наставник
18.01.2023 12:40
Невже не зрозуміло що всі хто зв'язуються з касапами завжди залишаються в програші - або імідж або фінанси. Для чого ризикувати?

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть