Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

"Ліверпуль" - "Евертон" - 2:0. Чемпіонат Англії, 23-й тур

2023-02-14 00:00 13 лютого відбувся один із матчів 23-го туру чемпіонату Англії з футболу. Зустрічалися Ліверпуль (Англія) і ... "Ліверпуль" - "Евертон" - 2:0. Чемпіонат Англії, 23-й тур

13 лютого відбувся один із матчів 23-го туру чемпіонату Англії з футболу. Зустрічалися Ліверпуль (Англія) і Евертон (Ліверпуль).

"Ліверпуль" - "Евертон" - 2:0. Чемпіонат Англії, 23-й тур"Ліверпуль" - "Евертон" - 2:0. Чемпіонат Англії, 23-й тур

Чемпіонат Англії, 23-й тур

«Ліверпуль» (Англія) - "Евертон" (Ліверпуль) - 2:0 (1:0)
Голи: Мохамед Салах (36), Гакпо (49)

Попередження: Конор Коді (67), Дукуре (84), А. Робертсон (87), Пікфорд (87)

Матч між «Ліверпулем» та «Евертоном» у Прем'єр-лізі прийняв драматичний оборот, оскільки обидві сторони грали в атакуючий футбол. Ліверпуль розпочав безжальні атаки, але вийшов на перерву з перевагою 1:0. Другий тайм був одним із найнапруженіших за останній час, і «Ліверпулю» вдалося подвоїти свою перевагу завдяки вражаючому удару М. Салаха. На 61-й хвилині «Евертон» зробив першу заміну: Е. Сіммс замінив Д. Грея. За дві хвилини К. Коді отримав жовту картку. Ліверпуль відповів подвійною заміною на 70-й хвилині.

Діого Хота замінив Д. Нуньєса, а Дж. Хендерсон замінив Дж. Мілнера. «Евертон» відповів двома власними замінами: А. Онана та Т. Девіс замінили Д. Макніла та Н. Мопея. «Ліверпуль» провів третю та четверту заміни у швидкій послідовності: К. Гакпо був замінений Р. Фірміно, а С. Байсетич вийшов замість Н. Кейти. На 87-й хвилині було дві жовті картки. А. Робертсон отримав попередження від "Ліверпуля", а Дж. Пікфорд - від "Евертона". "Ліверпуль" зробив свою п'яту заміну наприкінці гри: М. Салах був замінений Х. Еліоттом. У підсумку матч закінчився з рахунком 2:0 на користь Ліверпуля.

У наступному турі на суперників чекають такі матчі: «Ньюкасл» - «Ліверпуль», «Евертон» - «Лідс».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Динамо» Київ — 97 років! 23
Dynamo.kiev.ua
13.05.2024, 10:02
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть