Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У Туреччині сталася бійка між футболістами «Минаю» та російського «Шинника». Є постраждалі з російської сторони

2023-02-14 10:01 У Туреччині, де багато команд зараз проводять міжсезонну підготовку, сталася бійка між футболістами «Минаю» та російського ... У Туреччині сталася бійка між футболістами «Минаю» та російського «Шинника». Є постраждалі з російської сторони

У Туреччині, де багато команд зараз проводять міжсезонну підготовку, сталася бійка між футболістами «Минаю» та російського «Шинника», повідомляє Baza.

За інформацією джерела, обидві команди живуть в одному готелі - Royal Seginus в Анталії. Сутички між футболістами «Мінаю» та «Шинника» почалися вчора, коли українці запитали у росіян, чому ті не виходять на мітинги у відповідь на війну, яку веде їхня країна проти України.

У ситуацію втрутилися співробітники готелю та пристрасті, начебто, вляглися. Але згодом, уже в ліфті, футболісти почали знову з'ясовувати стосунки. Коли ліфт приїхав на поверх, де стояли футболісти «Шинника», почалася масова бійка.

У готель довелося викликати поліцію та швидку допомогу. Тепер поліція чергує у готелі постійно. Повідомляється, що постраждали чотири росіянини. Їм, до речі, порадили виселитися з готелю, бо українці налаштовані серйозно.

Офіційно про інцидент ніхто поки що не повідомляв.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.02.2023, 10:01

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть