Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Джерело: «Зараз вирішується питання щодо зарплатні та термінів нової угоди Караваєва з «Динамо»

2023-02-17 13:57 Журналіст та ведучий програми «ТаТоТаке» розповів про ситуацію з продовженням угод з гравцями «Динамо» — Олександром ... Джерело: «Зараз вирішується питання щодо зарплатні та термінів нової угоди Караваєва з «Динамо»

Журналіст та ведучий програми «ТаТоТаке» розповів про ситуацію з продовженням угод з гравцями «Динамо» — Олександром Караваєвим та Микитою Бурдою.

«Дивно було б, якби „Динамо“ не продовжило угоду з Караваєвим. Людиною, яка може закрити обидві позиції на правому фланзі. Як я розумію, зараз вирішується питання щодо зарплатні та термінів. Я думаю все вирішиться позитивно.

Щодо Микити Бурди, то був варіант піти в оренду, грати 4 місяці та позиціонувати себе як досвідчений футболіст. Мені здається, що Микита Бурда стратегічно помилився, треба було йти. На мій погляд, зараз Луческу на нього не розраховує. І я майже певен, що влітку Бурда залишить „Динамо“ вільним агентом», — сказав журналіст.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
17.02.2023 14:50
Це мабуть єдиний зі старої гвардії, кого можна залишити. Він справді універсальний і ніколи не_нив, що його використовують, щоб "заткнути" позицію, ніколи не_скаржився, коли не_потрапляв до складу! До того ж він є взірцем для молодих на тренуваннях.

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть