Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Голову у пісок! Мудрик закрив коментарі до своїх записів у мережі Instagram

2023-02-20 11:03 Український півзахисник лондонського «Челсі» Михайло Мудрик поки не лише не виправдовує виданих йому авансів, а й ... Голову у пісок! Мудрик закрив коментарі до своїх записів у мережі Instagram

Український півзахисник лондонського «Челсі» Михайло Мудрик поки не лише не виправдовує виданих йому авансів, а й не справляється з емоціями на хвилі критики на свою адресу.

Михайло Мудрик

«Стомільйонний футболіст» провів за свій нинішній клуб всього чотири матчі, а вже не в стані спокійно реагувати на висловлювання вболівальників. Після суботнього поєдинку з «Саутгемптоном» (0:1), у якому Мудрик знову, м’яко кажучи, не блистав, український легіонер «Челсі» закрив можливість коментувати свої публікації в соціальній мережі Instagram. Такою була відповідь розпіареного «Шахтарем» футболіста на невдоволення фанатів «Челсі» його грою.

Залишається лише гадати: як власне Мудрик планує добиватися хоч якихось цілей в АПЛ, якщо він не в стані впоратися навіть з таким мінімальним тиском.

Кращий коментар

zloe_bobro
Мудрик став жертвою передпродажної підготовки своїх хазяїв і неадекватного піару. Продали б за 20, а не за 70 - ну, дивилися як на Яремчука в Брюгге. а за 70 Мудрик повинен зрозуміти, що такого, як в матчах чемпіонату України чи з аутсайдером групи ЛЧ не буде - це там можна було вмикати на полі режим людини-невидимки хвилин на 70, а потім забити гол - і тебе носить на руках холуйська преса і пишуть оди вболівальники. А тут треба не тільки ставити рекорди з бігу, а й якісно виконувати футбольну роботу. І, що дуже важливо, виконувати саме ту роботу, яку піарили перед продажем і за яку й купили.

Читати всі коментарі (30)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть