Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Рустам Худжамов: «Паспорт на візу віддав. Із Ребровим ще не розмовляв»

2023-02-22 20:50 Колишній голкіпер «Маріуполя», «Металіста» та «Шахтаря» Рустам Худжамов прокоментував свою майбутню роботу у збірній України. Рустам ... Рустам Худжамов: «Паспорт на візу віддав. Із Ребровим ще не розмовляв»

Колишній голкіпер «Маріуполя», «Металіста» та «Шахтаря» Рустам Худжамов прокоментував свою майбутню роботу у збірній України.

Рустам Худжамов

— Я знаю, що Реброву запропонували, він погодився і ось після цього пішов весь процес. Зателефонували мені зі збірної просто запитали, чи є в мене віза. Ніхто ніяких надій не давав. Я в принципі сам особливо теж не... Коли є такі сподівання, то якщо вони не виправдаються — можуть похитнути твій внутрішній світ.

От коли ти вже по факту приїхав, тренуєш на полі з емблемою збірної на грудях, то вже можеш сказати, що ти вже тут. А так... Паспорт на візу я віддав. Із Сергієм Станіславовичем ще не розмовляв. Тому готуюсь, а там буде як буде. Буду дуже радий і робитиму все для того, щоб голкіпери виглядали якнайкраще у воротах, — цитує тренера Телеграм-канал «ВЗбірна».

Кращий коментар

bilareg
Игорь Стоян - Начинающий писатель
23.02.2023 09:30
Знаю Рустама особисто з початку 2000-го року. Поважаю його як футболіста і просто як людину - дуже достойна особистісь (не дивлячись на те, що грав за кротів). Але, судячи з цього інтерв"ю, вимальовується цікава картина в дусі нинішньої уафи імені павелки-костюченки! 1.Тренера збірної немає, але тренерський штаб формується. Запитання - ким??? 2. "Із Сергієм Станіславовичем не спілкувався", але документи на візу віддав. Запитання - кому? 3. Багато хто з футбольної спільноти що, не входять в когорту нинішніх бариг з уаф, бачать в особі Рустама заміну павелці. І тут Рустаму надходить така пропозиція - увійти в штаб збірної! Збіг? Не думаю! За даним рішенням явно виглядають фейси павелки-костюченки!!!! Отака "несподіванка"))))))))

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть