Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс — про переговори Луческу з «Ніццою»: «Немає сенсу коментувати цю маячню»

2023-03-22 15:12 Президент «Динамо» Ігор Суркіс висловився про можливий відхід Мірчі Луческу в «Ніццу», куди його активно сватає ... Ігор Суркіс — про переговори Луческу з «Ніццою»: «Немає сенсу коментувати цю маячню»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс висловився про можливий відхід Мірчі Луческу в «Ніццу», куди його активно сватає румунська преса.

Ігор Суркіс і Мірча Луческу. Фото: fcdynamo.com

Учора в румунському виданні Prosport з’явилася інформація, що Мірча Луческу в Польщі провів переговори з керівництвом «Ніцци», яка виступає в Лізі 1. За інформацією джерела, 77-річний румунський фахівець не проти очолити французький клуб, однак попросив почекати до літа, оскільки не хоче кидати «Динамо» в складній ситуації.

Коментар президента киян був стислий, але гранично ясний: «Немає сенсу коментувати цю маячню», — заявив Ігор Михайлович Суркіс.

Стає зрозуміло, що інформація про переговори Луческу з «Ніццою» не відповідає дійсності. Зазначимо, що його угода з Динамо закінчується 30 червня 2024 року.

Кращий коментар

mc_moder
Феномен Фаната - Эксперт
22.03.2023 16:06
Дуже радий, що в Динамо такий президент. Дуже справедлива, людяна, прогресивна людина. Зібрав команду справжніх професіоналів по всій вертикалі Динамо (від скаута до тренера). Має сучасний погляд на розвиток футболу, з ним ти завжди впевнений за результат. Все вірно, Луческу - це найкраще, що траплялось з Динамо і продовжує траплятись, адже команда показує швидкісний футбол, команда має свіжі ноги, думає на полі. Сподіваюсь, що наш геніальний президент пролонгує контракт з Луческу, як мінімум до 2026 року. А ще краще до його смерті. Сподіваюсь Луческу ще 20-30 років проживе і буде у керма Динамо. Завдяки Суркісу і Луческу у Динамо є майбутнє! Дякую Вам, Ігоре Михайлович, просто за те, що Ви є!!!

Читати всі коментарі (27)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть