Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Ярмоленко: «Зараз в збірній є хлопці, готові краще за мене»

2023-03-26 18:49 Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від гри кваліфікації Євро-2024 проти Англії. Андрій Ярмоленко — ... Андрій Ярмоленко: «Зараз в збірній є хлопці, готові краще за мене»

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від гри кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

Андрій Ярмоленко

— Сьогодні в нас новий матч, пишемо нову історію, буде цікаво спостерігати за грою. Я вважаю, що хлопці готові, ми добре підготувалися, залишилось викласти всі сили на футбольному полі й побачимо, який буде результат. Буде важка гра, але ми повинні нав'язати свій футбол, те що від нас вимагає наш головний тренер, і побачимо, як воно складеться. У нас є свій план, розкривати його не буду, але будемо сподіватися, що він спрацює.

Кожен гравець збірної отримує повідомлення від наших військових, які захищають нас та наші сім'ї, нашу країну, і для нас дуже важливо, що вони слідкують за нами. Знаємо, наскільки важливо показати хорошу гру та результат. Ми їм вдячні, ми про них пам'ятаємо, завжди будемо їх підтримувати, низький уклін. Яким би результат не був, але через самовіддачу жодному українцю за нас соромно не буде. Ми знаємо, яку країну представляємо.

Моя готовність до гри? Я постійно розмовляв з Русланом Петровичем, він кожного дня запитував мене, але я тільки потренувався два дні в загальній групі, і я вважаю, що до такого матчу ти повинен бути готовий на всі 100 відсотків.

Зараз я цього не відчуваю, бо пропустив місяць, зараз в збірній є хлопці, які готові краще за мене, тому буде правильно розраховувати на них в цій грі. Якщо моя присутність якось допоможе хлопцям, то це буде тільки плюс.

Малиновський справа в атаці? Для нього це не нова позиція, він у клубі грав на ній, і за «Марсель», і за «Аталанту», тому він знає, як грати, він досвідчений виконавець. Для нього це не буде проблемою.

Яремчук? У нападників завжди буває смуга, коли ти не можеш забити, але рано чи пізно вона закінчується. Роман добре тренувався, знаходиться в доброму стані як психічному, так і фізичному. Він вже багато років показує хороший футбол за збірну, — сказав Ярмоленко в Youtube-ефірі УАФ.

Кращий коментар

Fan-777
Олег Киянин - Наставник
26.03.2023 23:11
Цікаво,це Ротань йому таке сказав ???

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 10
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть