Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дружина Малиновського: «Я сумую за тими добрими часами» (ФОТО)

2023-03-31 14:39 Дружина півзахисника «Марселя» Руслана Малиновського Роксана з ностальгією згадала часи, коли головним тренером збірної України був ... Дружина Малиновського: «Я сумую за тими добрими часами» (ФОТО)

Дружина півзахисника «Марселя» Руслана Малиновського Роксана з ностальгією згадала часи, коли головним тренером збірної України був Андрій Шевченко.

Андрій Шевченко та Руслан Малиновський

Дружина Малиновського опублікувала в мережі Instagram фото свого чоловіка разом із Шевченком, підписавши фотографію так: «Я сумую за тими хорошими часами».

Нагадаємо, це фото було зроблено влітку 2021 року — перед вильотом національної команди з Харкова до Бухареста для участі в Євро-2020.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
31.03.2023 15:21
По перше в 21-му році не було масштабної війни, йшли лише окопні бої на сході, про які багатьом навіть думати не_хотілося. По друге, у Шеви шось таки вийшло завдяки гарно підібраному тренерському "штабу"! Але, я особисто, сумую по до-ковідним часам, та навіть ще краще було до овоча-проФФесора. На жаль вже ніколи не з'їжджу до друзів в Маріуполь, одного немає, інший вирішив не повертатись зі своєю родиною з Німеччини після лікування.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть