Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Наставник «Жирони»: «Кастельянос плакав у роздягальні: він вважає, що мав грати на Циганкова у тому виході 2 в 1» (ВІДЕО)

2023-04-11 10:05 Головний тренер іспанської «Жирони» Мічел розповів про розчарування нападаючого своєї команди Валентина Кастельяноса, який у вчорашньому ... Наставник «Жирони»: «Кастельянос плакав у роздягальні: він вважає, що мав грати на Циганкова у тому виході 2 в 1» (ВІДЕО)

Головний тренер іспанської «Жирони» Мічел розповів про розчарування нападаючого своєї команди Валентина Кастельяноса, який у вчорашньому матчі з «Барселоною» (0:0) втратив чудовий гольовий момент, не віддавши м’яча на Віктора Циганкова.

Мічел

«Кастельянос — той футболіст, який багато дає нам. А після закінчення матчу з „Барселоною“ він плакав прямо в роздягальні. Нападникам найболючіше упустити відмінний гольовий шанс. І сьогодні такий шанс у Кастельяноса був. Він вважає, що в тому виході два в один він повинен був віддавати пас на Циганкова», — сказав Мічел після матчу з «Барселоною».

Гольовий момент у Кастільяноса та Циганкова в матчі «Барселона» — «Жирона»:

Кращий коментар

den.zaporozhye
Den Den - Наставник
11.04.2023 10:40
Дуже шкода, що не віддів на Віктора: і у Жирони був би шанс створити сенсацію, і у нас, всіх українців, був би піднесений настрій, що ще один українець забив у ворота Барселони. Однаково, продовжуємо вболівати і підтримувати Циганкова!

Читати всі коментарі (22)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть