Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Франков: «Динамо» про перемогу над «Шахтарем» можна тільки мріяти. Це буде супердосягненням»

2023-04-18 13:42 Відомий журналіст Артем Франков в ефірі свого Youtube-каналу поділився очікуваннями від майбутнього матчу чемпіонату України «Динамо» ... Артем Франков: «Динамо» про перемогу над «Шахтарем» можна тільки мріяти. Це буде супердосягненням»

Відомий журналіст Артем Франков в ефірі свого Youtube-каналу поділився очікуваннями від майбутнього матчу чемпіонату України «Динамо» — «Шахтар».

Артем Франков

«Попереду у нас всеукраїнське дербі — „Динамо“ — „Шахтар“, яке, зазвичай, заведено чекати з нетерпінням, але зараз воно сприймається як: „добре б „Динамо“ не програти“. На жаль, я з болем у серці вимовляю ці слова. Про перемогу можна тільки мріяти — це буде супердосягненням для „Динамо“.

Але, думаю, висновки ми зробимо, подивившись, безпосередньо, саме протистояння. У „Динамо“ є можливість скрасити цей сезон, який проходить геть недобре. Зрозуміло, що опуститися нижче 4 місця — зовсім складно, а потрібно підніматися. Тим більше, що „Зоря“ крокує вперед, і до неї ще йти і йти», — сказав Франков.

Кращий коментар

nikosol
николай соляник - Эксперт
18.04.2023 15:48
я франкова загалі несприймаю як журналіста але він правий на всі 100% !!! хоча б не програли кротам і це вже буде досягнення на жаль !! зараз Динамо не на ходу а про рівень мастерності футболістів не хочеться навіть говорити на жаль !!! те що Луческу треба терміново міняти це однозначно ! дід вже втомився і це вже дуже видно !! чому Суркіси нічого не роблять одному богу видно !!

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть