Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віктор Вацко: «Коли Кабаєв тільки прийшов у «Динамо», на тренуваннях усі просто кайфували від його футболу»

2023-04-25 08:39 Відомий український телекоментатор коментатор Віктор Вацко висловився про півзахисника київського «Динамо» Владислава Кабаєва, який перейшов до ... Віктор Вацко: «Коли Кабаєв тільки прийшов у «Динамо», на тренуваннях усі просто кайфували від його футболу»

Відомий український телекоментатор коментатор Віктор Вацко висловився про півзахисника київського «Динамо» Владислава Кабаєва, який перейшов до цього клубу перед початком поточного сезону, але в підсумку втратив місце в основному складі «біло-синіх».

Віктор Вацко

«У мене є інформація з різних джерел, близьких до команди. Коли Кабаєв тільки прийшов у „Динамо“, то на тренуваннях усі просто кайфували від його футболу. На тлі того, що він демонстрував, його попередники навіть не вгадувалися — ні де Пена, ні Вербич.

Але тренування — це одне, а відповідальність матчів — зовсім інше. Кілька невдалих матчів, шквал критики — і все, хлопець психологічно згас», — сказав Вацко в ефірі авторської програми на YouTubе.

Додамо, що востаннє до стартового складу «Динамо» Кабаєв потрапляв ще 18 березня, у матчі із «Зорею».

Кращий коментар

gavrich
Александр Гавриш - Начинающий писатель
25.04.2023 10:02
На жаль Кабаєв це не єдиний приклад, коли гравець гарно грає до переходу в ДК, а тут так і не заграв. Такі випадки були і в радянські часи - Шевченко (Віталій), Шепель, Слободян, Малько, Юрчишин, Думанський. Причини на те були різні.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть