Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Вболівальники «Арсеналу» освистали Мудрика, «нагородили» його персональною речівкою і світили йому в очі лазером (ФОТО, ВІДЕО)

2023-05-03 09:43 Українському півзахисникові лондонського «Челсі» Михайлу Мудрику дісталося від уболівальників команди суперника по вчорашньому матчу чемпіонату Англії ... Вболівальники «Арсеналу» освистали Мудрика, «нагородили» його персональною речівкою і світили йому в очі лазером (ФОТО, ВІДЕО)

Українському півзахисникові лондонського «Челсі» Михайлу Мудрику дісталося від уболівальників команди суперника по вчорашньому матчу чемпіонату Англії  — «Арсеналу».

Михайло Мудрик під впливом лазера

У момент, коли українець виходив на заміну, фанати «канонірів» почали скандувати на його адресу речівку такого змісту: «Тобі потрібно було переходити в "Арсенал»!«.

Крім того, Мудрика освистали, а в його обличчя світили лазером.

Нагадаємо, "Арсенал» тривалий час був основним претендентом на Мудрика, але в підсумку «Челсі» перехопив його у «Шахтаря» ціною підвищення суми трансферу до 100 млн євро.

Кращий коментар

andrei39
Андрей Лазко - Эксперт
03.05.2023 10:58
Насправді, речівка "Тобі потрібно було переходити в "Арсенал»!" звучить як комплімент Мудрику. Паганому гравцю такі побажання не висловлюють. Інша справа, що вболівальники повинні розуміти, що його перехід до Челсі не був його особистим вибором. Скоріш за все він і сам вважає що набагато більш підійшов за своєю манерою гри Канонірам, але що він міг зробити?

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть