Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мессі, Альба та Бускетс не приймали пропозицій від «Аль-Хіляля»

2023-05-09 17:02 Нападник ПСЖ Ліонель Мессі та гравці «Барселони» Серхіо Бускетс і Хорді Альба не підписували контракти із ... Мессі, Альба та Бускетс не приймали пропозицій від «Аль-Хіляля»

Нападник ПСЖ Ліонель Мессі та гравці «Барселони» Серхіо Бускетс і Хорді Альба не підписували контракти із «Аль-Хілялем», повідомляє Mundo Deportivo.

Хорді Альба, Getty Images

Як інформує джерело, Мессі лише після закінчення сезону ухвалить своє рішення. Крім «Аль-Хіляля», можливими варіантами для продовження кар’єри аргентинця є «Барселона» та «Інтер Майамі», а також продовження контракту з ПСЖ.

У півзахисника «Барселони» Серхіо Бускетса, контракт якого теж закінчується наприкінці сезону, також не має угоди із саудівським клубом. Існує ймовірність, що гравець оголосить про своє майбутнє на цьому тижні. Щодо захисника «синьо-гранатових» Хорді Альби, то угода гравця з «Барселоною» розрахована до літа 2024 року, і він хоче відпрацювати контракт до кінця.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
09.05.2023 20:23
Барса "злегка" не вкладається до свого бюджету і, мабуть, Мессі сьогодні їм не по кишені! Можливо він перехворів на Ковід і став альтруїстом, відмовиться від 4000 мільйонів і піде грати в "Барселону" безкоштовно? Не вірю бодай тому, який буде попит з Мессі з боку вболівальників та преси, а він уже не той і арбітри його вже так цілуватимуть в дупку! Хорді Альба дійсно зустрічався з арабами, не важливо, може навіть злітав туди. Про Бускетса може бути навіть оголосили тільки для того, щоб Мессі не нудьгував, та погодився...

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть