Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Ракува» потрапив у сферу інтересів київського «Динамо»

2023-05-11 08:53 Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, головний тренер польського «Ракува» Марек Папшун, який достроково привів свою команду до ... Головний тренер «Ракува» потрапив у сферу інтересів київського «Динамо»

Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, головний тренер польського «Ракува» Марек Папшун, який достроково привів свою команду до звання чемпіона країни, потрапив у сферу інтересів київського «Динамо».

Марек Папшун

Водночас, про будь-які переговори чи офіційні пропозиції поки що не йдеться. Усі рішення про те, хто тренуватиме «Динамо» в наступному сезоні, у столичному клубі будуть прийматися тільки після закінчення поточного сезону.

Що ж стосується Папшуна, то за інформацією, яку вдалося отримати нашому виданню, цей 48-річний фахівець не має наміру продовжувати свій контракт із «Ракувом», який діє до кінця нинішнього сезону.

Нагадаємо, наразі головним тренером «Динамо» залишається Мірча Луческу, але нещодавно він переніс операцію і поки що безпосередньо з командою не працює. За відсутності румунського фахівця тренувальним процесом «біло-синіх» керує виконувач обов’язків головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський. При ньому кияни провели вже три матчі, здобувши в них три перемоги.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
11.05.2023 11:49
Я не впевнений що Суркіси взагалі підозрюють що вони когось шукають. Не все що пишуть в інтернеті відповідає дійсності. До такої інформації ставлюсь скептично і з розумінням того що медіа ресурсам треба чимось привертати увагу користувачів

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть