Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Шевченко: «Мілан» може відігратися в матчі-відповіді»

2023-05-11 13:35 Колишній форвард «Мілана» Андрій Шевченко прокоментував поразку команди від «Інтера» (0:2) у першому півфінальному матчі Ліги ... Андрій Шевченко: «Мілан» може відігратися в матчі-відповіді»

Колишній форвард «Мілана» Андрій Шевченко прокоментував поразку команди від «Інтера» (0:2) у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів.

Андрій Шевченко

«Мілан» на психологічному рівні поступився «Інтеру». У першому таймі їм не вдалося увійти в гру, у другому з кількома змінами і правильним менталітетом їм вдалося домогтися більшого. Остаточний результат цього матчу на користь «Інтера», але, на мій погляд, «Мілан» ще може відігратися в матчі-відповіді», — цитує Шевченка в Tuttomercatoweb.

Кращий коментар

auto-jivago2
Jivago Doktor - Наставник
11.05.2023 15:34
А на мій погляд - не може, категорично не може! Мілану ще треба пару сезонів у такому темпоритмі щоб загартуватися і згуртуватися до рівня фіналу ЛЧ! Яскравий приклад - Ювентус кілька сезонів тому: у фіналі було враження, що команди різних ліг! І досить яскрава команда просто посипалася і продовжує сипатися цього сезону!

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть