Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Скандал у юнацькій першості: фанат вдарив арбітра матчу «Рух U-19» — «Львів U-19» у живіт після призначення пенальті (ВІДЕО)

2023-05-20 14:56 Вболівальник вибіг на поле під час матчу юнацької першості між «Рухом U-19» та «Львовом U-19» та ... Скандал у юнацькій першості: фанат вдарив арбітра матчу «Рух U-19» — «Львів U-19» у живіт після призначення пенальті (ВІДЕО)

Вболівальник вибіг на поле під час матчу юнацької першості між «Рухом U-19» та «Львовом U-19» та вдарив головного арбітра кулаком у живіт.

За даними Tribuna.com, це був Євгеній Михайлів — ексфутболіст «Львова», «Карпат» та «Ниви» Тернопіль. Це трапилося після призначення пенальті на користь «Руха» за рахунку 1:1 на 90+7-й хвилині.

Також була суперечка на тренерських лавках. «Рух» удар реалізував та вирвав перемогу, це був 18-й пенальті для команди у поточному сезоні у 27 іграх.

«Рух» йде лідером юнацького чемпіонату.

Кращий коментар

gavrich
Александр Гавриш - Начинающий писатель
20.05.2023 15:23
Це результат роботи нашої УАФи. Всякі Лучани з павелками довели до того, що уже їхніх підопічних дубасять на полі, бо у людей уже терпець уривається від звавілля та беззаконня всяких монзулів та кривушкіних (і їм подібних).

Читати всі коментарі (14)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть