Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Цуріков: «Чи прилітало від Грозного за програні матчі? Діставалося пристойно»

2023-05-31 15:43 Захисник «Олександрії» Андрій Цуріков розповів про роботу з В’ячеславом Грозним у «Говерлі». Андрій Цуріков «Прилітало від ... Андрій Цуріков: «Чи прилітало від Грозного за програні матчі? Діставалося пристойно»

Захисник «Олександрії» Андрій Цуріков розповів про роботу з В’ячеславом Грозним у «Говерлі».

Андрій Цуріков

«Прилітало від Грозного за програні матчі? Діставалося пристойно. І всій команді. Він дуже емоційний чоловік, але цей період для мене як футболіста був дуже цікавий. Важливо було з таким тренером попрацювати. Я прийшов у команду, і він відразу зробив мене капітаном, бачив у мені потенціал і лідерські якості. Але ж це дуже важливо для футболіста, тому я вважаю, що своєю грою і самовіддачею я віддячив йому за довіру.

А в плані роботи він дуже емоційний, вимогливий, але це було цікаво. У нас були тривалі теорії, було цікаво розібрати команди. Будь-який момент дуже чітко розбирав, покажи йому 5 секунд відео — він скаже, де неточно, де неправильно футболіст переміщається, страхує тощо. Людина повністю занурена у футбол, досвід роботи з ним був класним», — сказав Цуріков.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть