Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Іщенко: «Сподіваємося, у наступному сезоні буде повноцінний чемпіонат ДЮФЛ»

2023-06-07 18:17 Керівник академії «Динамо» Київ Олександр Іщенко розповів, коли всі вихованці «біло-блакитних» повернуться з-за кордону в Україну. ... Олександр Іщенко: «Сподіваємося, у наступному сезоні буде повноцінний чемпіонат ДЮФЛ»

Керівник академії «Динамо» Київ Олександр Іщенко розповів, коли всі вихованці «біло-блакитних» повернуться з-за кордону в Україну.

Олександр Іщенко

— Думаю, їхнє повернення буде залежати від ситуації в нашій країні, наскільки тут буде спокійно. Є діти, які приїжджають до родичів в Україну, але потім знову повертаються за кордон, бо батьки хвилюються за їхнє здоров’я та життя. Сподіваємося, наша перемога буде швидко, усі повернуться додому, і буде повноцінний чемпіонат ДЮФЛ, — сказав Іщенко.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
07.06.2023 20:20
Звичайно, що Олександр Олексійович! Багато років не вірив в його тренерський фах... Але саме він зміг наладити роботу Академії "Динамо", якось позбавитись "блатних", та діточок колишніх! Так, є справді толковий голкіпер на прізвище Суркіс, є син Олежки Гусєва, але вони не мажори, вони справді таланти, що можуть перевершити батьків, та виграють конкуренцію у однолітків! Є ще й син Саленко, але йому - трохи далі просуватись... Теж гарний хлопчик. А ось ще декількох діточок справжніх динамівських знаменитостей відрахували!!! Вело-боксера Кличко послали нах*** з його рекомендаціями.....

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть