Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Ми намагаємося конкурувати з ними, і він вітає їх», — вболівальники «Арсеналу» роздратовані привітанням «Сіті» від Зінченка

2023-06-11 15:41 Вболівальники «Арсеналу» розкритикували Олександра Зінченка після того, як український захисник привітав свій колишній клуб «Манчестер Сіті» ... «Ми намагаємося конкурувати з ними, і він вітає їх», — вболівальники «Арсеналу» роздратовані привітанням «Сіті» від Зінченка

Вболівальники «Арсеналу» розкритикували Олександра Зінченка після того, як український захисник привітав свій колишній клуб «Манчестер Сіті» із перемогою в Лізі чемпіонів.

Фото: arsenal.com

Після публікації Зінченком привітання «Манчестер Сіті», у коментарях до допису з’явились наступні повідомлення: «Ми намагаємося конкурувати з ними, і він вітає їх». «Це чиста нісенітниця від Зінченка!». «Вибачте, але ви просто не можете робити це зі своїми суперниками за титул».

Але були і ті прихильники «Арсеналу», які підтримали Зінченка: «Він радий, що його колишні товариші по команді та тренер виграли». «Вітає своїх попередніх одноклубників і друзів. Що в цьому поганого?». «Це називається спортивною майстерністю, він там грав скільки років».

Кращий коментар

auto-donets
донець - Старожил
11.06.2023 19:01
Принцип Fair Play - придумали как раз для тех дебилов/имбецилов которые хейтят Зинченко за поздравление своих друзей и клуба в котором так много сделали для его, Зины, становления как игрока.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть