Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Михайло Мудрик: «Ніколи не сумнівайтеся в мені»

2023-06-17 15:55 Півзахисник збірної України Михайло Мудрик в ефірі «Суспільного» прокоментував другий гол у ворота Північної Македонії (3:2) ... Михайло Мудрик: «Ніколи не сумнівайтеся в мені»

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик в ефірі «Суспільного» прокоментував другий гол у ворота Північної Македонії (3:2) у матчі відбіркового циклу Євро-2024.

Михайло Мудрик

— Конопля сказав, що ці моменти у вас відпрацьовані дуже добре.

— По-перше, хочу сказати: «Ніколи не сумнівайтеся в мені». По-друге, з Коноплею у нас і за «Шахтар» були такі моменти. Дуже радий, що він забив гол, опинився в потрібному місці в потрібний час.

Кращий коментар

viva_la_gloria
Андрій Волиняка - Наставник
17.06.2023 23:06
Бачив повне інтерв"ю. Ні в якому раз не відношусь до апологетів Мудрика, але! Чи тут адміни так вже його люблять, чи "випадково" вирвали одне речення з його післяматчевого флешу. Так от. Навіть не сподівався, що Михайло українською такими літературними (а не "футбольними") словами вміє висловлювати свої думки. Ризикну, зробити висновок, що людина читає окрім інстаграма ще й серйозну літературу, настільки грамотно і чітко побудовані його відповіді. А щодо гри.. Наступний сезон покаже. На ньому, Циганкові. Забарному і ще кількох молодих талантах має будуватись збірна для виходу на наступний ЧС.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть