Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Зараз для мене є лише одна команда, про яку я думаю, — молодіжна збірна України», — Таловєров про інтерес клубів Бундесліги

2023-06-26 10:48 Захисник чеської «Славії» та молодіжної збірної України Максим Таловєров прокоментував повідомлення про інтерес до його персони ... «Зараз для мене є лише одна команда, про яку я думаю, — молодіжна збірна України», — Таловєров про інтерес клубів Бундесліги

Захисник чеської «Славії» та молодіжної збірної України Максим Таловєров прокоментував повідомлення про інтерес до його персони з боку двох клубів німецької Бундесліги — «Айнтрахта» та «Вердера».

Максим Таловєров (фото: inіtagram.com)

«Триває молодіжний чемпіонат Європи, і для мене зараз є лише одна команда, про яку я думаю, — це молодіжна збірна України», — наводить слова Таловєрова сторінка Legioners.ua у соціальній мережі Instagram.

Першу частину минулого сезону українець виступав на правах оренди за чешський «Слован», а взимку переїхав в оренду до австрійського ЛАСКу. «Айнтрахт» та «Вердер» також зацікавленні в оренді Таловєрова, але з правом викупу.

Додамо, що контракт футболіста із «Славією» розрахований до літа 2026 року.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.06.2023, 10:48

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть