Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Екс-форвард київського «Динамо» Каргбо перебуває на перегляді в російських «Хімках»

2023-07-02 10:42 Колишній нападник київського «Динамо» Ібрагім Каргбо перебуває на перегляді в російському клубі «Хімки», повідомляє Metaratings. Ібрагім ... Екс-форвард київського «Динамо» Каргбо перебуває на перегляді в російських «Хімках»

Колишній нападник київського «Динамо» Ібрагім Каргбо перебуває на перегляді в російському клубі «Хімки», повідомляє Metaratings.

Ібрагім Каргбо. Фото - fcdynamo.com

За інформацією джерела, 23-річний футболіст днями приєднався до «Хімок» на підготовчому зборі в Саранську.

Нагадаємо, Каргбо став гравцем «Динамо» на початку 2020 року, а восени 2022 року угоду між форвардом і українським клубом було розірвано за обопільною згодою сторін. У другій половині минулого сезону Каргбо виступав у словенському «Целе». Зараз він перебуває в статусі вільного агента.

Також повідомляється, що питання про підписання Каргбо в «Хімках» поки що не вирішене: у цього підмосковного клубу вже максимум легіонерів, і для оформлення переходу необхідно, щоб хтось із іноземців залишив команду.

Кращий коментар

Romen
Гліб Капустін - Эксперт
02.07.2023 11:09
Мені прикро за тимощуків,ордеців та іванів і сєнь. А негри,латиноси,що грали за нас? Це не їх війна. Нам не треба на них звертати увагу. Ладно щж Юсуф,Рінкон,Данили Силва,Бетао,що стали для нас майже своїми. А про цього каргбо я навіть і забув,що був у нас такий.

Читати всі коментарі (25)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть