Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» в Австрії: передігрове тренування у день другого контрольного матчу

2023-07-08 17:07 Сьогодні «Динамо» проведе свій другий контрольний матч на тренувальному зборі в Австрії. Спаринг-партнером киян буде австрійський ... «Динамо» в Австрії: передігрове тренування у день другого контрольного матчу

Сьогодні «Динамо» проведе свій другий контрольний матч на тренувальному зборі в Австрії. Спаринг-партнером киян буде австрійський «Вольфсбергер».

Фото: fcdynamo.com

У день гри «біло-сині» провели ранкове тренування на футбольному полі. Перед його початком Мірча Луческу зібрав гравців навколо себе прямо на полі та виступив з мотиваційною промовою.

Містер зауважив, що часу на підготовку у команди небагато, адже вже за три тижні розпочнеться чемпіонат України, тож треба максимально використовувати цей час. Також наставник наголосив на тому, що гравці мають проявляти максимальну самовіддачу на тренуваннях та повагу один до одного, робити підказки на полі. Зараз у команді є як досвідчені гравці, так і молоді, які при цьому теж вже мають чималий досвід, тож колектив має розуміти, що робити на полі і як, діяти із впевненістю у власних силах.

Під час розминки гравцям була запропонована міні естафета, під час якої на короткому відрізку треба було показати швидкісний максимум. Далі почалася робота з м’ячами, спершу утримання м’яча у невеликих квадратах, а потім, поділені на дві команди з одним нейтральним, гравці тримали м’яч вже у великому квадраті. На завершення вже з голкіперами дві команди зіграли на всю довжину поля, щоправда з обмеженнями у кількості дотиків до м’яча.

Спаринг проти «Вольфсбергера» розпочнеться о 18:30 за київським часом (17:30 за місцевим). Ця зустріч відбудеться у містечку, де проводять збір «біло-сині», щоправда на іншому полі — стадіоні Jacques Lemans Arena, названому на честь бренда годинників, заснованого як раз у цьому місті — Санкт-Файт-ан-дер-Глан.

На гру команда вирушить ближче до початку зустрічі, провівши установку ще у готелі. Час у дорозі займе усього кілька хвилин.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть