Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Кілька відомих команд постукають у двері офісу «Жирони»: в Іспанії анонсували майбутній відхід Циганкова

2023-07-15 13:37 В Іспанії в захваті від купівлі «Жироною» Віктора Циганкова. Журналісти припускають, що скоро клуб зможе заробити ... «Кілька відомих команд постукають у двері офісу «Жирони»: в Іспанії анонсували майбутній відхід Циганкова

В Іспанії в захваті від купівлі «Жироною» Віктора Циганкова. Журналісти припускають, що скоро клуб зможе заробити на продажу українського вінгера.

Віктор Циганков

Іспанські журналісти хвалять Жирону за вдалу покупку 25-річного Віктора Циганкова.

«Підписання Циганкова позбавило багатьох дару мови. Український вінгер — футболіст дуже високого рівня. Він один із найкращих у країні серед свого покоління, і грав за клуб вищого рівня, ніж Жирона. „Біло-червоні“ придбали одного з найкращих гравців поза топ-5 європейських ліг.

Циганков зіграв ключову роль у тому, щоб „Жирона“ боролася за вихід у кваліфікацію Ліги конференцій. При цьому він був головним болем для захисту суперника. Головний тренер Мічел зміг „дістати“ найкращу версію футболіста, який характеризується швидкістю, вертикальністю та креативністю.

Циганков — один із футболістів із найбільшим потенціалом на даний момент. Якщо він продовжить виступати на тому ж рівні, найближчим часом кілька відомих команд постукають у двері офісу „Жирони“, яка постарається отримати максимальну суму», — пише видання XCatalunya.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
15.07.2023 13:56
Віктор тільки "стає" на ноги за перше півріччя. Він за цей час завоював авторітет і в клубі та серед вболівальників Жирони. Повірте, а це багато "коштує" для нього... Думаю, що він є на "олівці" деяких клубів. Тому не бачу сенса в літній період кудись переходити в іншу іспанську команду - потрібно трішечки почекати та в цьому сезоні показати ще кращий результат з Жироной. А перехід в іншу команду, точно відбудеться, це просто проміжок часу,тому що Віктор граючий гравець, а не як Лунін на "банці".

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть