Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гендиректор «Руху»: «Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» точно не підуть на XSport, шансів — нуль»

2023-07-18 16:21 Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин заявив, що «Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» не погодяться транслювати свої домашні ... Гендиректор «Руху»: «Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» точно не підуть на XSport, шансів — нуль»

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин заявив, що «Динамо», «Дніпро-1» і «Зоря» не погодяться транслювати свої домашні матчі на каналі XSport, який належить віцепрезиденту «Шахтаря» Борису Колесникову.

Ігор Дедишин

«Як швидко УПЛ-ТБ зміг би стати успішним і самоокупним проєктом? Від багатьох факторів залежить. Якби в проєкт вступили всі 16 клубів, то все відбулося б набагато швидше. Але всі чудово розуміють, що якщо все-таки клуби зроблять вибір на користь XSport, то „Динамо“, „Дніпро-1“ і „Зоря“ ніколи туди не зайдуть. Шансів — нуль, навіть — мінус нуль. А ось у проєкту УПЛ-ТБ шанси на об’єднання всіх клубів є. Не скажу, чи великі, але вони є», — сказав Дедишин.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
18.07.2023 19:56
Я таким хлопцям, як ви, вже відповідав неодноразово - хто такий Боггя Колесник. Якщо ви не знаєте, то вам "вкратце" повторю: це найкращий друг Ріната. Він же є і віцепрезидент шахтаря. А канали х-sport, а потім ще з плюсом - хто "хазяїн"? - Боря! Якщо у вас не приітивна "соображалка", то робіть висновки... І ще - де ви мойому коменті найшли слово сетанта? Це ваша "хвора фантазія" і не потрібно свою "хворобу" перекидати на мою голову!

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть