Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Прибиральника стадіону «Інтера Маямі» звільнили через те, що він узяв автограф у Мессі (ФОТО)

2023-08-05 15:40 Колумбієць Крістіан Саламанка розповів, як його звільнили з компанії, що відповідає за прибирання стадіону «Інтера» Маямі. ... Прибиральника стадіону «Інтера Маямі» звільнили через те, що він узяв автограф у Мессі (ФОТО)

Колумбієць Крістіан Саламанка розповів, як його звільнили з компанії, що відповідає за прибирання стадіону «Інтера» Маямі.

Крістіан Саламанка

«Мені довелося прибирати санвузли в секторі, де стоять автобуси. На щастя, я був там, коли прибув автобус, і всі гравці вийшли. Останнім був Мессі. Досить було крикнути йому „Ей, чемпіон світу!“, щоб той обернувся подивитися. Я підняв свою уніформу, а в мене під нею була футболка аргентинської команди і маркер. Ліонель дав мені автограф. Охорона приїхала одразу, вони забрали мене і звільнили з роботи, але це коштувало кожної секунди», — сказав Саламанка.

Це був перший його день на цій роботі. Співробітники компанії попереджали, що їм заборонено брати автографи і фотографуватися з футболістами під час робочої зміни.

Кращий коментар

smile_skull
Serg SCH - Старожил
05.08.2023 16:22
Не знаю яка людина Мессі, але це правило для всіх найманих робітників на всіх стадіонах з любих видів спорту. Так компанії захищаються від позовів на себе через працівника.

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть