Перша відставка сезону в УПЛ могла статися 6 серпня і все ще дуже близька

Теми:
Віктор Скрипник, Ворскла, Чемпионат Украины, Лига конференций
Чемпионат Украины Рух Львов Ворскла Полтава 6 августа 2023 в 19:00 6

Головного тренера «Ворскли» Віктора Скрипника могли звільнити з роботи вже у Львові після матчу з «Рухом», який полтавці провалили, — 1:4.

Віктор Скрипник (фото: gettyimages.com)

Наставник «біло-зелених» перебував за крок від того, щоби залишити полтавський колектив. Це сталося після другого фіаско поспіль: спочатку вилетіли від грузинської «Діли» з Ліги конференцій (1:3, 2:1), а потім безславно програли на «Арені Львів» «Руху» — 1:4.

У Львові після матчу до роздягальні «Ворскли» зайшов один із керівників клубу. Там відбулася жорстка розмова з футболістами, згодом таке ж спілкування на підвищених тонах зафіксували і з поки що головним тренером — при цьому Віктор Скрипник теж не корчив зі себе винуватого, а висловлював претензії співрозмовнику. Як пише «Спортивка», емоції невдовзі вляглися, тож різких кроків у «Ворсклі» цього разу уникнули. Однак, якщо полтавська команда не виправить гру та результати в найближчих поєдинках, ймовірність відставки Віктора Скрипника дуже велика.

До речі, Віктор Скрипник після матчу «Рух» — «Ворскла» не прийшов ні на прес-конференцію, ні на флеш-інтерв’ю до журналіста «УПЛ ТБ». І взагалі — керманич полтавської команди виглядав якимось дуже приреченим…

Теги:
виктор скрипник новости, ворскла новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Підписників: 394

11 комментариев
Кращий коментар
  • Ярослав(YARY) - Эксперт
    08.08.2023 20:09
    Я думав, що Ван Леувен :)))
    • 5
Коментувати